Doha Bank, al cincilea grup bancar din Qatar, va deschide o reprezentanta in Romania in urmatoarele trei luni, prima din Europa, deoarece Romania este un furnizor major de gaze lichefiate, conform editiei on-line a cotidianului Gulf Times, citata de NewsIn.

"Vom deschide o reprezentanta in Rominia si la scurt timp vom deschide si o filiala", a declarat directorul executiv adjunct al bancii, Raghavan Seetharaman pentru Dow Jones Newswire, cu ocazia forumului Forbes CEO Middle East Forum din Qatar. Seetharaman a declarat ca Romania a fost aleasa de catre Doha Bank deoarece ambele state sunt furnizori majori de gaze naturale lichefiate.

"Aceasta este prima noastra miscare in Europa", a adaugat responsabilul bancii, adaugand ca Doha Bank a depus cereri pentru obtinerea a patru alte licente pentru Europa. Doha Bank a declarat cu putin timp inainte ca intentioneaza sa se extinda in Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Bahrain si India. Grupul bancar a deschis in cursul saptamanii trecute o reprezentanta in Japonia, avand drept scop promovarea activitatii din companiilor nipone ce isi desfasoara activitatea in Qatar.

Doha Bank este o banca comerciala privata din Qatar, cu sediul in capitala statului, Doha.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Viitorul este în cloud! Sunt și băncile pregătite să facă acest pas?
Setari Cookie-uri