Banca HVB Tiriac a deschis doua sucursale in orasele Tulea si Giurgiu si a marit, astfel, reteaua la 82 de unitati, ca parte a strategiei de extindere a retelei bancii pentru acoperirea tuturor regiunilor cu potential economic din tara pana la sfarsitul acestui an.

"Tulcea si Giurgiu au un mare potential industrial, ca orase portuare si de granita importante, cu necesitati de finantare atat la nivelul populatiei, cat si la nivelul companiilor implicate in principalele sectoare economice din aceste zone", a spus presedinte executiv HVB Tiriac Bank, Dan Pascariu.

Clientii sucursalelor Tulcea si Giurgiu vor beneficia de toate produsele si serviciile din portofoliul HVB tiriac Bank, precum si de consultanta specializata oferita de banca populatiei si firmelor. Fiecare dintre cele doua unitati are un punct de schimb valutar si un bancomat, iar in perioada urmatoare va fi instalat si un äSelf Banking Cornerö (un calculator cu acces la internet, prin care se pot face, permanent, operatiuni de tip online banking.

HVB Tiriac Bank face parte, alaturi de UniCredit Romania, din reteaua central si est europeana a UniCredit Group, care are active totale de 804 miliarde euro si o capitalizare de piata de 70 miliarde euro. Bank Austria Creditanstalt este responsabila pentru coordonarea activitatilor grupului in Europa Centrala si de Est. Reteaua HVB tiriac Bank si UniCredit Romania numara, in prezent, 134 de sucursale in 37 de orase din Romania. HVB Tiriac avea active de 8,83 miliarde lei (2,6 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 5,13% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si