Banca Transilvania si-a transformat Reprezentanta Bucuresti in centru regional, care va coordona activitatea celor 50 de sucursale si agentii pe care institutia le are in oras, si a planificat sa mai deschida cel putin zece unitati in capitala in acest an, a informat un comunicat al bancii.

Cele 50 de unitati ale bancii din Bucuresti au 135.000 de clienti, atat persoane fizice, cat si companii mici sau mari. Banca Transilvania este prezenta in toate cartierele capitalei si in cele mai importante zone comerciale, potrivit comunicatului institutiei.

"In ultimul an de zile ne-am dublat reteaua in Bucuresti, ajungand pe locul cinci ca numar de unitati", a declarat directorul executiv pentru Bucuresti al institutiei, Andrei Dudoiu. Banca Transilvania, a cincea ca marime de pe piata romaneasca, are in prezent 350 de unitati. Banca detinea active in valoare de 8,08 miliarde lei (2,39 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 4,69% din piata bancara romaneasca. Institutia financiara a incheiat anul 2006 cu un profit net de 120,2 milioane lei, cu 21% mai mare fata de anul anterior.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Pago face plata facturilor integral gratuită pentru toți utilizatorii
Setari Cookie-uri