24 Noiembrie 2020

Proiectul Confidex al grupului Impetum, câștigătorul unui premiu special la Gala Wall-Street 15 ani



Proiectul Confidex al grupului Impetum a obținut premiul "Cel mai amplu proiect de cercetare dedicat mediului de afaceri", în cadrul Galei Wall-Street.ro 15 ani. Andrei Cionca, CEO și co-fondator al Impetum, a povestit cu ocazia decernării premiului cum a pornit ideea Confidex și ce își propune să realizeze acest indice de percepție pentru mediul de afaceri.

"Ideea ne-a venit cu doi ani în urmă, atunci când am încercat să facem o analiză a crizei financiare precedente, în dorința noastră de a trage niște învățăminte pe care să le aplicăm în companiile pe care să le gestionăm. Ne gândeam noi atunci că va urma o nouă criză financiară. Iată că nu a urmat o criză financiară, a urmat o criză sanitară, care probabil va fi urmată de o criză economică, și atunci proiectul nostru dobândește o valoare mai mare", a spus Cionca.

Prin Confidex, grupul Impetum încearcă să monitorizeze percepția managerilor români asupra derulării activității economice în această criză, dar și impactul crizei în timp real. Totodată, specialiștii Impetum vor încerca pe baza studiului să facă anumite predicții despre ce va urma, astfel încât perioada de refacere a economiei românești să fie cât mai scurtă, pierderile financiare și în resurse umane să fie cât mai mici, dar și pentru a pregăti mai bine antreprenorii români pentru viitoarele crize.

Urmăriți mai jos momentul decernării premiului și discursul lui Andrei Cionca, CEO și co-fondator Impetum Group.



Citeste si