Proiectul Confidex al grupului Impetum a obținut premiul "Cel mai amplu proiect de cercetare dedicat mediului de afaceri", în cadrul Galei wall-street.ro 15 ani. Andrei Cionca, CEO și co-fondator al Impetum, a povestit cu ocazia decernării premiului cum a pornit ideea Confidex și ce își propune să realizeze acest indice de percepție pentru mediul de afaceri.

"Ideea ne-a venit cu doi ani în urmă, atunci când am încercat să facem o analiză a crizei financiare precedente, în dorința noastră de a trage niște învățăminte pe care să le aplicăm în companiile pe care să le gestionăm. Ne gândeam noi atunci că va urma o nouă criză financiară. Iată că nu a urmat o criză financiară, a urmat o criză sanitară, care probabil va fi urmată de o criză economică, și atunci proiectul nostru dobândește o valoare mai mare", a spus Cionca.

Prin Confidex, grupul Impetum încearcă să monitorizeze percepția managerilor români asupra derulării activității economice în această criză, dar și impactul crizei în timp real. Totodată, specialiștii Impetum vor încerca pe baza studiului să facă anumite predicții despre ce va urma, astfel încât perioada de refacere a economiei românești să fie cât mai scurtă, pierderile financiare și în resurse umane să fie cât mai mici, dar și pentru a pregăti mai bine antreprenorii români pentru viitoarele crize.

Urmăriți mai jos momentul decernării premiului și discursul lui Andrei Cionca, CEO și co-fondator Impetum Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri