Startup-ul FinTech Revolut lansează un nou abonament, mai ieftin decât cele existente, care pare croit pe un stilul de viață afectat de pandemie, în care utilizatorii nu mai călătoresc atât de mult.

Noul abonament se numește Revolut Plus, a fost lansat în Regatul Unit al Marii Britanii, unde costă 2,99 de lire sterline și ar urma să fie lansat în perioada următoare și în alte țări din Europa, inclusiv România. Costul este semnificativ mai mic decât cel perceput pentru un abonament Premium(6,99 euro) sau Metal(12.99 euro), conform Techcrunch.com

Dincolo de un card cu un design nou, utilizatorii Revolut Plus vor avea acces și la carduri virtuale sau crearea de conturi junior. Abonamentul nu oferă asigurare de călătorie și nici schimb valutar nelimitat, ceea ce dă de înțeles că se concentrează pe utilizatorii care își folosesc contul în viața de zi cu zi, nu neapărat doar în momentul în care pleacă în concediu.

Revolut Plus: protecția achizițiilor, principala opțiune din oferta Revolut Plus

Utilizatorii care vor alege acest plan au acces la o opțiune denumită ”Protecția Achizițiilor”, această oferă asigurare în caz de furt și accident pentru articolele achiziționate folosind contul Revolut, cu condiția ca acestea:
- să fi fost achiziționate pentru uz personal
- să fi fost noi în momentul achiziționării
- să nu fi avut proprietari anterior
- să nu fi fost achiziționate în mod privat
- să fi fost achiziționate în ultimele 365 de zile și după intrarea în vigoare a poliței de grup

Articolele eligibile achiziționate în întreaga lume sunt acoperite numai dacă articolul eligibil în cauză întrunește cerințele pentru certificarea de mediu și de siguranță CE care s-ar aplica dacă ar fi fost achiziționat în Regatul Unit sau în UE, precizează reprezentanții Revolut pe site-ul lor.

Sursa foto: nimito / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri