Societatea de investitii financiare Oltenia (SIF5) a vandut, marti, in cinci tranzactii, un pachet de 8,8% din actiunile companiei Generalcom SA Bucuresti pentru suma de zece milioane lei (aproximativ trei milioane euro),a anuntat un comunicat publicat la Bursa de Valori Bucuresti.

Tranzactiile cu 1,322 milioane actiuni (8,86% din capitalul social) s-au efectuat la cotatia de 7,6 lei pe titlu, cu 4,4% sub cotatia din sedinta precedenta.

Generalcom, care se ocupa cu inchirierea spatiilor proprii si ale altor companii, are un capital social de circa 1,5 milioane lei, iar principalii actionarii ai societatii sunt Iberestate International Holding SA, cu 33,32%, Alain Louis Michel Emile Bonte, cu 31,95%,SIF Oltenia (SIF5), cu 9,98%, si Generalcom SA Bucuresti, cu 9,14%. Titlurile societatii sunt tranzactionate la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul GECM.

Generalcom a afisat un profit net de 2,7 milioane lei, la o cifra de afaceri de 4,2 milioane lei, dupa primul semestru al anului trecut. in anul 2005, compania a inregistrat un profit net de 1,7 milioane lei, la o cifra de afaceri de 7,2 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Alpha Bank lansează plățile prin ceasurile inteligente Garmin și Fitbit
Setari Cookie-uri