Banca Română de Credite și Investiții lansează astăzi MIND, o platformă digitală prin intermediul căreia consumatorii de servicii financiare, persoane fizice, se pot înrola 100% online

Fiind o platformă 100% digitală, pentru a-și deschide un cont, utilizatorii se pot înregistra online pe site-ul băncii. Viitorii utilizatori trebuie să aibă acces la un calculator, laptop sau telefon cu cameră web, microfon și conexiune la internet și să dispună de cartea de identitate, conform unui comunicat de presă transmis de către bancă.

Hai alături de noi în comunitatea Future Banking pentru a fi la curent cu ultimele trenduri din FinTech și digital banking. Apreciază pagina noastră AICI.

Ulterior, după aprobare, utilizatorii înrolați pot descărca aplicațiile BRCI Mobile și BRCI Secure. După înrolarea online pe Cont Total Digital, utilizatorii pot avea acces până pe 31.03.2021 la oferta BRCI: Contul Total Digital este Total Gratuit.
• Zero comision de administrare pentru conturile în Lei și EURO*
• Zero comision la Internet și Mobile Banking
• Zero comision de emitere Card de debit Mastercard eboșat, cu chip, contactless;
• Zero comision la plățile in Lei**
• Serviciul de SMS Alert gratuit pentru tranzacții cu cardul de peste 100 lei
• Livrarea cardului gratuită
*Promoție: Contul Total Digital este total gratuit indiferent de încasările din cont până la 31.03.2021. Începând cu 01.04.2021, Contul Total Digital este gratuit pentru încasările de minim 1 000 Lei lunar. Pentru încasări mai mici de 1 000 Lei lunar, costul va fi de 9 Lei/lună.
**Plăți până în 50 000 Lei prin Internet și Mobile Banking.



MIND oferă acces la opțiuni precum crearea unui cont, verificarea soldului sau efectuarea unor plăți 100% online, fără să fie necesar mersul la bancă sau semnarea unor acte și contracte în format fizic.

Printre principalele obiective strategice ale BRCI pentru perioada 2020-2023, se numără: optimizarea operațiunilor prin implementarea unor noi instrumente digitale pentru retail, ce vor fi oferite în România și spațiul CE, optimizarea resurselor umane prin recrutarea unui număr adecvat de specialiști care să contribuie la realizarea noii strategii a băncii și creșterea activității pe zona de retail și IMM.

Aplicația BRCI Mobile pentru mobile banking este dedicată clienților persoane fizice. Ea se poate găsi pe Google Play și pe Apple Store. De asemenea, BRCI Secure, necesară pentru plățile online cu cardul, este disponibilă în ambele magazine online.

Sursa foto: Mangostar / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri