Patru brokeri si-au confirmat, pana miercuri, candidaturile pentru postul de membru in Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti, functie ce era vacanta dupa demisia lui Razvan Pasol, presedintele casei de brokeraj Intercapital Invest, a declarat Septimiu Stoica.

Presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Septimiu Stoica a declarat ca initial au fost depuse sase candidaturi, dar doar patru dintre ele au fost confirmate, desi candidaturile se pot depune si cu o zi inainte de adunarea generala care va avea loc la sfarsitul saptamanii, potrivit Newsin.

"Patru dintre numele cu rezonanta pentru piata de capital au confirmat candidatura pentru postul de membru in Consiliul de Administratie al BVB, Vasile Epure, presedintele Estinvest, Conrnel Fumea, de la BRD Securities, Marius Plugaru de la Euro Invest Vision si Cristian Sima de la WBS Romania", a mai spus Stoica.

Razvan Pasol a demisionat, la sfarsitul lunii octombrie, din functia de membru al consiliului de adminsitratie al Bursei de Valori Bucuresti, functie pe care o ocupa din luna febriarie 2006.

La sfarsitul acestei saptamani actionarii Bursei de Valori Bucuresti vor discuta si aprobarea cartii a doua a codului bursier care reglementeaza tranzactiile cu instrumente derivate.

"In ceea ce priveste instrumentele derivate, speram sa putem tranzactiona in luna aprilie contractele la termen (futures), contruite pe indicele BET. Nu ne mai trebuie decat aprobarea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare pentru reglementarile care vor fi discutate in adunarea generala si apoi autorizarea Casei de Compensare de catre arbitrul pietei ", a mai spus Stoica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri