Orange Money, Fintech-ul local deținut de operatorul telecom Orange, anunță lansarea unui card de credit în lei, cu beneficii exclusive în cazul plăților Orange (3% bani înapoi, 12 rate fără dobândă sau puncte Thank You), dar și cashback instant la supermarketuri sau în străinătate, în funcție de extra-opțiunea aleasă.

Cardul va putea fi comandat din magazinele Orange, dar reprezentanții Orange Money au precizat că lucrează și la un flux 100% digital de achiziție.

În ceea ce privește extra-opțiunile cardului de credit, Orange Money a gândit pachetul Extra Sav, care include 7% cashback instant pentru plățile la supermarket, în țară și străinătate, în limita a 50 lei/lună.

Al doilea pachet, denumit Extra Travel, are tot 7% cashback instant pentru plata cheltuielilor de călătorie în țară sau străinătate, în limita a 100 lei/lună.

Cardul de credit va avea un comision fix de administrare, de 4 lei pe lună, și un comision aplicabil în cazul extra-opțiunilor: pachetul Extra Save - 20 lei/lună, Extra Travel - 30 de lei pe lună. Dobânda cardului de credit va fi de 25% pe an, în media produselor similare din piață.

Conform ultimei raportări (octombrie 2020), aplicația Orange Money are 250.000 de utilizatori. Aceștia au la dispoziție următoarele beneficii și funcționalități:

  • Deschiderea unui cont în RON cu un IBAN personalizat atașat
  • Înrolare 100% digitală pentru clienții care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România
  • Transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision
  • Transferuri internaționale în 16 valute, fără comision
  • Carduri virtuale Visa de debit ce pot fi folosite instant pentru cumpărături online sau plăți cu telefonul ori ceasul. Clienții pot comanda și un card fizic la orice adresă națională
  • Plăți contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Google Pay, Orange Pay, Apple Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay
  • Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar
  • Plăți facturi la peste 70 de furnizori și încărcare cartele Orange

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri