Societatea de investitii financiare Oltenia (SIF5) a vandut ieri ultimul pachet,de 1,11%, din actiunile pe care le detinea la compania Generalcom SA Bucuresti pentru suma 1,29 milioane lei, a anuntat un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Tranzactia cu 165.910 actiuni s-au efectuat la cotatia de 7,8 lei pe titlu, cu 7,59% peste cotatia din sedinta precedenta. In total, SIF Oltenia a obtinut 11,3 milioane lei pentru pachetul de 9,98% din capital, pe care il detinea.

In sedinta de marti, 13 martie, SIF Oltenia a vandut 8,8% din actiunile companiei Generalcom SA Bucuresti pentru suma de zece milioane lei (aproximativ trei milioane euro).

Generalcom, care se ocupa cu inchirierea spatiilor proprii si ale altor companii, are un capital social de circa 1,5 milioane lei, iar principalii actionarii ai societatii sunt Iberestate International Holding SA, cu 33,32%, Alain Louis Michel Emile Bonte, cu 31,95%, SIF Oltenia (SIF5), cu 9,98%, si Generalcom SA Bucuresti, cu 9,14%. Titlurile societatii sunt tranzactionate la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul GECM.

Generalcom a afisat un profit net de 2,7 milioane lei, la o cifra de afaceri de 4,2 milioane lei, dupa primul semestru al anului trecut. In anul 2005, compania a inregistrat un profit net de 1,7 milioane lei, la o cifra de afaceri de 7,2 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Măsuri financiare pentru companii pentru diminuarea efectelor coronavirus
Setari Cookie-uri