Raiffeisen Bank Romania a deschis la Timisoara cel de-al treilea centru de credite ipotecare Casa Ta, in care clientii pot intalni specialistii bancii si in afara orelor de program. Raiffeisen Bank, a treia banca de pe piata romaneasca, a deschis primul centru de credite imobiliare in martie 2006 la Bucuresti, urmat la sfarsitul anului trecut, de un al doilea in Constanta.

"Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere sau sa-si construiasca o casa prin credit vor putea discuta cu specialistii nostrii toate optiunile si implicatiile unui astfel de demers", a spus directorul retelei de unitati Casa Ta, Ana Bunghez.

Creditul ipotecar "Casa Ta" al Raiffeisen Bank se acorda pe o perioada maxima de 25 de ani, iar d obanda este variabila. In prezent, dobanda este stabilita la 4,9% pe an pentru creditele in franci elvetieni, 6,9% pe an pentru creditele in euro si 8,4% pe an pentru creditele in lei. Raiffeisen Bank a simplificat documentatia necesara acordarii imprumuturilor si a schimbat modalitatea de calcul a bonitatii clientilor, prin luarea in calcul a mai multor categorii de venituri, se mentioneaza in comunicat.

Raiffeisen Bank Romania are peste 130.000 clienti firme mici si mijlocii (IMM), iar volumul de credite acordate acestui segment a crescut cu peste 40% la sfarsitul anului trecut, fata de decembrie 2005, iar depozitele au crescut cu peste 43%, in aceeasi perioada, se mai arata in comunicat. Banca detinea active de 13,8 miliarde lei (4,09 miliarde euro) la finalul lui 2006 si controla 8,03% din piata bancara romaneasca, arata datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri