Raiffeisen Bank Romania a deschis la Timisoara cel de-al treilea centru de credite ipotecare Casa Ta, in care clientii pot intalni specialistii bancii si in afara orelor de program. Raiffeisen Bank, a treia banca de pe piata romaneasca, a deschis primul centru de credite imobiliare in martie 2006 la Bucuresti, urmat la sfarsitul anului trecut, de un al doilea in Constanta.

"Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere sau sa-si construiasca o casa prin credit vor putea discuta cu specialistii nostrii toate optiunile si implicatiile unui astfel de demers", a spus directorul retelei de unitati Casa Ta, Ana Bunghez.

Creditul ipotecar "Casa Ta" al Raiffeisen Bank se acorda pe o perioada maxima de 25 de ani, iar d obanda este variabila. In prezent, dobanda este stabilita la 4,9% pe an pentru creditele in franci elvetieni, 6,9% pe an pentru creditele in euro si 8,4% pe an pentru creditele in lei. Raiffeisen Bank a simplificat documentatia necesara acordarii imprumuturilor si a schimbat modalitatea de calcul a bonitatii clientilor, prin luarea in calcul a mai multor categorii de venituri, se mentioneaza in comunicat.

Raiffeisen Bank Romania are peste 130.000 clienti firme mici si mijlocii (IMM), iar volumul de credite acordate acestui segment a crescut cu peste 40% la sfarsitul anului trecut, fata de decembrie 2005, iar depozitele au crescut cu peste 43%, in aceeasi perioada, se mai arata in comunicat. Banca detinea active de 13,8 miliarde lei (4,09 miliarde euro) la finalul lui 2006 si controla 8,03% din piata bancara romaneasca, arata datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Coronavirus| Ce măsuri anunță Raiffeisen Bank pentru clienții persoane juridice
Setari Cookie-uri