Valoarea tranzactiilor de leasing incheiate in 2006 de BRD Sogelease IFN., divizia de leasing financiar a BRD - Groupe SociÚtÚ GÚnÚrale, a atins 174,5 milioane euro, in crestere cu 43% fata de anul anterior, pe fondul maririi numarului de contracte incheiate, a informat, BRD SocGen.

BRD Sogelease IFN a incheiat in anul 2006 peste 3.400 de contracte, in crestere cu 36% fata de anul 2005, se arata in comunicatul transmis de grupul financiar BRD SocGen.

Mai mult doua treimi (69,1%) din portofoliul de leasig al companiei erau contractele pentru finantari auto. Aproape jumatate din conntracte (46.4%) finantau achizitia de autovehicule comerciale, iar 22,7% erau contracte pentru autoturisme. Contractele pentru finantarea achizitiei de echipamente de constructii reprezentau 13,7% din portofoliul companiei, cele pentru echipamente industriale, medicale si agricole ľ 12.3%, echipamente IT aveau 3.3% din total, iar cele pentru real estate ľ 1.6%.

In raport cu sfarsitul anului 2005, structura portofoliului BRD Sogelease IFN S.A. s-a modificat in conformitate cu cerintele si evolutia pietei, in sensul cresterii ponderii pentru anumite bunuri, cum ar echipamente de constructii, unde finantarile au urcat cu peste 60%. Aceste tendinte se datoreaza schimbarilor legislative si oportunitatilor de investitii determinate de accesul in Uniunea Europeana..

BRD Sogelease IFN S.A. utilizeaza canale de distributie multiple: pe de o parte, a reusit sa-si promoveze cu succes produsul de leasing impreuna cu reteaua de unitati a BRD-Groupe Societe Generale, iar pe de alta parte a dezvoltat parteneriate solide cu furnizorii - ôvendor financeö din piata auto, a echipamentelor de constructii si a echipamentelor medicale.

In 2007, BRD Sogelease IFN S.A. isi va intari echipa comerciala pentru a fi in masura sa promoveze si noul produs de leasing operational al Grupului (cu un important impact fiscal si de structurare a bilantului), care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare.

źModelul nostru de a face afaceri este unic si si-a dovedit punctele forte in cei 6 ani de activitate a BRD Sogelease, mentinand compania in topul primilor 5-6 operatori mari de pe piata romaneasca. Gestionam un mix de canale de distributie si un portofoliu extrem de variat de active finantabile prin intermediul leasing-ului generat de relatiile profitabile de afaceri cu peste 3.600 de clienti activi. In 2007, BRD Sogelease va mentine si imbunatati acest model de business╗, a declarat Jean Paul Decrock, Directorul general al BRD Sogelease IFN S.A.

BRD Sogelease este membru fondator al Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare, care reprezinta interesele a 20 societati de leasing si insumeaza, potrivit propriilor estimari, aproximativ 60% din piata de profil din Romania.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri