Compania Generali Asigurari a lansat la inceputul acestui an, asigurarea de daune materiale pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM), care isi desfasoara activitatea in sfera productiei de bunuri materiale, comert si servicii.

Noul produs de asigurare este destinat acoperirii daunelor materiale ale patrimoniului IMM-urilor cum ar fi cladiri, constructii anexe, cote parti din imobile, instalatii fixe, echipamente, mobilier, obiecte de inventar, stocuri de marfa si altele.

"Ne-am gandit ca o astfel de polita ar trebui sa constituie o prioritate pentru patronii care conduc un IMM", a declarat directorul general al companiei, Tudor Moldovan.

Pretul platit pentru asigurarea daunelor materiale difera in functie de riscurile ce vor fi acoperite incendiu. Riscurile care pot fi asigurate sunt cele de explozie, calamitati naturale, evenimente socio-politice, furt sau talharie asupra bunurilor asigurate. Polita de asigurare acopera si cheltuielile suplimentare de functionare pentru a evita reducerea volumului de activitate, insa in limitele stabilite in contract.

Generali Asigurari este parte a grupului international Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurari din lume. Cu o intrerupere in perioada 1948 - 1993, compania este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1835. Reteaua teritoriala a Generali Asigurari este compusa din 76 de agentii si puncte de lucru, iar portofoliul companiei include toate tipurile de asigurari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri