Banca Comerciala Romana (BCR) a obtinut Certificarea internationala pentru Sistemul de Management al Securitatii Informatiei din partea institutiei specializate British Standards Institution (BSI), pentru operatiunile cu carduri, a informat un comunicat al BCR.

"BCR a fost certificata pentru activitatea de emitere si acceptare de carduri, aceasta activitate fiind aleasa tocmai pentru numarul mare de carduri emise de banca peste 2,2 milioane active si implicit a informatiilor pe care acestea le implica", a spus BCR. Banca intentioneaza ca, in viitor, sa demareze procedurile de certificare si pentrtu alte activitati pe care le desfasoara.Certificarea confera siguranta, confidentialitate, integritate si disponibilitate in relatia noastra cu clientii, a declarat Lucian Dumitriu, director executiv al Unititii de Protectie si Securitate din cadrul BCR.

BCR dispune acum de un sistem integrat de management, la nivel european, banca fiind certificata pentru managementul securitatii informatiei, managementul calitatii totale si managementul securitatii in munca.
BSI este cea mai importanta institutie din lume in domeniul certificarii managementului securitatii informatiei.

BCR, membra a Grupului Erste Bank, gestioneaza active de peste 14 miliarde de euro. Banca are 481 sucursale si agentii in intreaga tara si ofera servicii de Internet banking si e-commerce, emite 22 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM peste 1.300 si 10.000 de POS.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Deficit bugetar de 8,3 mld. de lei în primele două luni ale acestui an
Setari Cookie-uri