Revolut, Fintech-ul britanic devenit de curând bancă, a încheiat un parteneriat cu Vodafone prin care promite un cashback de 30% din valoarea fiecărei plăți către operatorul telecom, în limita a 30 de lei pe tranzacție. Oferta este valabilă atât pentru plățile online, cât și pentru cele din magazinele proprii Vodafone, până în data de 30 aprilie.

Parte a programului de loialitate Vodafone Club, oferta se activează din aplicația My Vodafone, inclusiv în cazul plăților efectuate în mediul offline, la magazinele Vodafone.

“Ești client Vodafone? Înseamnă că ești în Vodafone Club și primești 30% cashback la plățile către Vodafone făcute cu cardul Revolut. Activează oferta și apoi, pentru fiecare plată către Vodafone cu cardul Revolut, primești înapoi pe card 30% din valoare, în limita a 30 RON/tranzacție, în maximum 7 zile calendaristice de la realizarea tranzacției", este mesajul cu care sunt întâmpinați clienții Vodafone.

Potrivit declarațiilor făcute de Irina Scarlat, fostul Global Head of Growth, Revolut a ajuns în România la aproape 1,5 milioane de utilizatori.

Fintech-ul britanic își mută în prezent clienții pe Revolut Bank, după obținerea licenței și pașaportarea ei în mai multe țări europene. Totodată, Revolut are sute de job-uri scoase la concurs, inclusiv 24 în România.

Vodafone Club: ce își propune operatorul cu acest program

Un alt serviciu lansat recent de către operatorul telecom în România este Vodafone Club, un program de loialitate destinat tuturor clienților ce aduce în aceeași aplicație oferte pentru diverse produse și servicii.

Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit în cadrul Vodafone România, a declarat într-un interviu acordat Wall-Street.ro că lansarea Vodafone Club a fost corelată cu creșterea comerțului electronic în România, piață cotată în 2020 la peste 5 miliarde de euro.

”În prezent avem peste 20 de parteneri. Ne-am dorit să reunim o multitudine de industrii pentru a oferi beneficii relevante clienților noștri, de la tehnologie și electronice, până la sport, gastronomie, educație și sănătate. Partenerii sunt aleși în funcție de relevanța industriei din care fac parte, cât și din perspectiva interesului pe care îl acordă clienții Vodafone diferitor branduri și produse”, precizează Mostafa El-Beltagy

Vodafone își propune ca programul să devină alegerea numărul 1 a clienților atunci când vine vorba de achiziționarea produselor de interes, atât prin relevanța partenerilor, cât și prin valoarea beneficiilor disponibile. Cele mai recente oferte introduse de către operatorul telecom în Vodafone Club țin de secțiunea ”Oferta Lunii”, prin care oferă până la 25% reducere la produsele H&M, Floria și Yves Roches sau 30% cashback pentru orice tranzacție către Vodafone realizată cu un card Revolut. Astfel, clienții vor primi în contul Revolut 30% din suma plătită într-un interval de 7 zile de la data tranzacției, în limita a 30 RON pe tranzacție.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri