Conducerea Conect Business Park SA va propune actionarilor spre aprobare, contractarea unui credit de maximum 70 milioane euro (238 milioane lei), garantat cu active din patrimoniul societatii, potrivit informatiilor din Monitorul Oficial, informeaza NewsIn.

Actionarii Conect Business Park SA ar putea aproba la intalnirea din aprilie si achizitionarea unui teren aflat in patrimoniul societatii TEC European Conection SA, precum si a constructiilor aferente.

Conect Business Park are ca obiect de activitate productia de aparate pentru distributia si comanda electricitatii, precum si afacerile imobiliare. Compania detine imobilul de birouri omonim, situat in nordul Bucurestiului, care ocupa o suprafata de 12.500 mp.

Conect Business Park a inregistrat, dupa primele noua luni din 2006, un profit net de 264.361 lei, dupa ce, in perioada similara a anului 2005, avusese pierderi de 472.491 lei. Cifra de afaceri a companiei dupa primele trei trimestre ale anului trecut a fost de 5,34 milioane lei, fata de 2,54 milioane lei, in primele noua luni din 2005.

Conect Business Park este listata pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si detine un capital social de 16,21 milioane lei. Potrivit Rasdaq, actionarul majoritar este Tina Pack Co SRL cu 96,98%, restul capitalului de 3,02% fiind impartit intre actionari nesemnificativi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
CORONAVIRUS | Ideea de "bani din elicopter", din nou la modă printre politicieni
Setari Cookie-uri