Salonul financiar ExpoInvest Imobiliare din acest an aduce cea mai mare participare bancara in istoria organizarii targului de constructii Construct Expo, ce va avea loc in perioada 11-15 mai 2005. Nu mai putin de 10 banci - BCR (partener al evenimentului), Alpha Bank, Banc Post, Banca Romaneasca, Banca Tiriac, Banca Transilvania, CEC, Egnatia Bank, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Romexterra - isi vor prezenta cele mai complete si atractive oferte de finantari imobiliare/ipotecare. Alaturi de bancile amintite, la salonul financiar va participa si MTS Leasing.

Conceptul acestei editii a ExpoInvest vizeaza - in premiera - punerea la dispozitia vizitatorilor a unei oferte pachet - la cheie. "Vizitatorul are ocazia sa-si gaseasca terenul sau apartamentul dorit prin intermediul agentiilor imobiliare expozante, sa identifice cea mai potrivita finantare necesara cumpararii sau constructiei si, nu in ultimul rand, sa obtina consultanta de specialitate pentru amenajarile interioare si planul unei case.

ExpoInvest este salonul financiar al Construct Expo. Editia din acest an, a cincea, se desfasoara in pavilionul 2 din Complexul Expozitional Romexpo.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »



Citeste si
Cum obtii un credit prin programul Prima Casa