Patria Bank apasă pedala de accelerație a digitalizării printr-un parteneriat cu firma de tehnologie Qualitance, pentru a dezvolta noi experiențe digitale pentru clienții săi, se arată într-un comunicat. Banca va face un pas important în era digitală, prin deschiderea colaborării cu clienții 100% în online.

Cele două companii vor analiza, în primă instanță, interacțiunile cu utilizatorii serviciilor băncii pentru a identifica direcțiile de dezvoltare, necesare pentru a construi experiențe bancare relevante.

Ca urmare a acestui parteneriat, clienții băncii vor beneficia de servicii fluidizate și experiențe digitale noi. Cele două echipe vor colabora într-un proiect de experience design, în care vor identifica nevoile clienților, folosindu-se de principii de design thinking.

"După implementarea de anul trecut a fluxurilor de lucru online pentru serviciile de carduri și brokeri, în 2021, vom face face un pas important în Patria Bank, prin deschiderea colaborării cu clienții 100% în online și, concomitent, prin extinderea ofertei de produse digitale. Capacitatea noastră solidă de a dezvolta intern soluții IT are nevoie de un partener de încredere pentru a construi experiențe digitale valoroase. Ne bucurăm că am găsit un astfel de partener în Qualitance și suntem nerăbdători să lansăm primul produs al colaborării noastre", declară Valentin Vancea, director general adjunct și membru al comitetului directorilor Patria Bank.

Parteneriatul vine pe fondul creșterii oportunităților de dezvoltare a serviciilor bancare digitale în zone importante precum procesul de înrolare a clienților, accesul la servicii cu valoare adăugată și asistență în timp real.

Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor și afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și în 2021 va deveni accesibilă de oriunde, printr-o deschidere mai mare în digital.

Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) si BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri