International Leasing IFN a contractat, in primul trimestru al anului, credite cumulate de 23 de milioane de euro, de la Banca Comerciala Romana (BCR), Piraeus Bank si Bancpost, fiind in negocieri cu alte doua banci pentru imprumuturi in valoare totala de 22 de milioane de euro, a anuntat compania de leasing.
Sumele au fost acordate sub forma unor plafoane de finantare, de catre BCR - 15 milioane de euro, Piraeus Bank - cinci milioane de euro si Bancpost - trei milioane de euro.

Aceste credite vor fi folosite de catre companie pentru finantarea achizitionarii in sistem de leasing financiar atat de bunuri mobile, noi si second-hand, cat si pentru finantarea de imobile.

International Leasing - IFN are o experienta de peste 11 ani pe piata romaneasca de leasing si se afla in topul companiilor independente de leasing din Romania.

Cu o retea de 14 agenti localizati in Arad, Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj, Dambovita, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Tulcea, International Leasing - IFN finanteaza in sistem de leasing financiar autoturisme, echipamente si utilaje, atat noi cat si second-hand si bunuri imobiliare. Portofoliul companiei este compus din: leasing auto – 70.1%, leasing echipamente - 23% si leasing imobiliar – 6.9%.

La sfarsitul anului trecut compania a inaugurat prima franciza a unei companii de leasing din Romania si intentioneaza ca pana la sfarsitul anului 2007 sa deschida zece astfel de francize, in principalele orase ale tarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri