Sumele au fost acordate sub forma unor plafoane de finantare, de catre BCR - 15 milioane de euro, Piraeus Bank - cinci milioane de euro si Bancpost - trei milioane de euro.

Aceste credite vor fi folosite de catre companie pentru finantarea achizitionarii in sistem de leasing financiar atat de bunuri mobile, noi si second-hand, cat si pentru finantarea de imobile.

International Leasing - IFN are o experienta de peste 11 ani pe piata romaneasca de leasing si se afla in topul companiilor independente de leasing din Romania.

Cu o retea de 14 agenti localizati in Arad, Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj, Dambovita, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Tulcea, International Leasing - IFN finanteaza in sistem de leasing financiar autoturisme, echipamente si utilaje, atat noi cat si second-hand si bunuri imobiliare. Portofoliul companiei este compus din: leasing auto – 70.1%, leasing echipamente - 23% si leasing imobiliar – 6.9%.

La sfarsitul anului trecut compania a inaugurat prima franciza a unei companii de leasing din Romania si intentioneaza ca pana la sfarsitul anului 2007 sa deschida zece astfel de francize, in principalele orase ale tarii.