In ceea ce priveste SC Electrica SA, aceasta nu a reusit sa achizitioneze energie electrica prin intermediul BRM. Pentru 7 din cele 9 ordine de cumparare au fost depuse ordine de vanzare de sens contrar. Toate tranzactiile s-au incheiat fara adjudecare, intrucat, in urma negocierilor, nu s-a ajuns la acelasi pret acceptat de ambele parti.

Pentru fiecare ordin de cumparare Electrica, au fost depuse initial contraoferte din partea: BENY ALEX, PETPROD sau ICPE ELECTROCOND.

Incepand cu 22 februarie 2007, BRM a lansat ringul de tranzactionare al energiei electrice. Solutia pe care BRM o propune si prin intermediul careia doreste sa participe la reconfigurarea pietei energiei electrice este reprezentata de contractele forward (livrare 10 zile - 18 luni) pe o piata la disponibil.

BRM este o institutie privata infiintata in 1992 care functioneaza in baza Legii nr. 357/2005 privind bursele de marfuri si are 120 de membri actionari printre care si: Electrica, Nuclearelectrica, Transelectrica, Termoelectrica si Hidroelectrica.