Clienții BRD, utilizatori de carduri Mastercard și Maestro emise de bancă, care au un telefon cu sistem de operare Android, pot să și le înroleze de câteva zile în Google Pay, prin aplicația de mobile banking YOU BRD. Planurile băncii vizează extinderea acestei funcționalități, în a doua jumătate a anului, pentru întregul portofoliu de carduri.

Înrolarea se poate face și din setările Google Services ale dispozitivului cu sistem de operare Android compatibile cu acest serviciu, menționează banca în comunicat.

Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri cu carduri Mastercard și Maestro flexibilitatea unei plăți sigure și rapide prin intermediul dispozitivelor cu sistem de operare Android. În a doua jumătate a acestui an estimăm că vom extinde această opțiune la întregul nostru portofoliu de carduri. - Radu Topliceanu, BRD GSG – România.

Google Pay este un portofel digital și un sistem de plată online dezvoltat de Google pentru a face posibile achizițiile în aplicații și cumpărăturile online și fără contact direct de pe dispozitive compatibile.

BRD - Groupe Société Générale operează o reţea de 584 de unități. Banca are emise pe piaţa românească aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30.000 POS și aproape 1.400 ATM-uri.

Banca este un jucător important pe piața creditelor, atât pentru companiile locale, cât și pentru cele multinaționale și este liderul pieței locale de factoring. Activele sale totale, la sfârșitul lunii decembrie 2020, erau de 61,6 miliarde RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, un grup cu are 133.000 de angajaţi în 61 de ţări şi peste 30 de milioane de clienţi individuali, companii și investitori instituționali în întreaga lume, în trei activităţi-cheie, precum: retail banking în Franţa, retail banking internaţional, asigurări şi servicii financiare pentru companii și nu în ultimul rând global banking şi soluţii pentru investitori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri