Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) inaugureaza in perioada sarbatorilor de Pasti circa 20 birouri mobile de consiliere in principalele centre comerciale din Bucuresti si din tara, a anuntat banca.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a demarat, din aceasta luna, o campanie de promovare a produsului de economisire-creditare la nivel national.

Filozofia distribuirii produsului nostru este de a ne duce noi la client, de a merge in intampinarea dorintelor clientilor nostri. Ca urmare, am lansat Campania de Primavara si am deschis sucursale mobile in cele mai importante orase din tara cu scopul de a le oferi potentialilor si actualilor clientii consiliere suplimentara in ceea ce priveste contractul de economisirecreditare, a spus presedintele bancii, Ionut Costea.

Toti cei care vor incheia contracte de economisirecreditare cu RBL pana pe 7 aprilie vor participa la tombola organizata de banca, iar premiile constau in produse promotionale si aparate electrocasnice.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte, specializata in produse de economisire-creditare, ofera doua tipuri de finantari: Creditul Locativ si Creditul Intermediar. Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie in prima etapa sa economiseasca o anumita suma de bani timp de minim 18 luni. in perioada de economisire pe langa dobanda oferita de banca, de 3% pe an, clientii beneficiaza si de o prima anuala de la stat de 15 %, dar nu mai mult de 150 euro pe an. in a doua etapa, clientii pot obtine un credit in lei, cu o dobanda fixa de 6 % pe an.

Creditul Intermediar presupune economisirea unui sold minim din valoarea contractului, timp de minim trei luni, iar pe perioada creditului intermediar rata dobanzii este fixa, de 7,5% pe an. Dupa ce clientul economiseste cel putin 18 luni si atinge cifra de evaluare impusa de banca, imprumutul se transforma in Credit Locativ cu o dobanda de 6% pe an, fixa pe toata perioada de rambursare.

Produsele oferite de Raiffeisen Banca pentru Locuinte sunt vandute in prezent prin trei canale de distributie principale: o retea de agenti proprii in care lucreaza peste 2.000 de colaboratori activi, sucursalele si agentiile Raiffeisen Bank si prin parteneri de afaceri (Volksbank, Posta Romana).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri