Un nou parteneriat, între PayPoint România și Mybloc, simplifică modul în care locatarii își pot achita facturile lunare de întreținere, accelerând digitalizarea asociațiilor de proprietari.

Astfel, locatarii ce folosesc platforma online MyBloc au posibilitatea de a-și achita facturile de întreținere, la unul dintre cele peste 19.000 de terminalele PayPoint instalate în magazinele din proximitate sau prin intermediul aplicației operatorului de plăți în numerar și încărcare electronică.

Pentru a achita factura, clienții trebuie să se prezinte cu documentul ce conține codul de bare în orice magazin în care este un terminal. Serviciul este gratuit, iar consumatorii nu sunt condiţionaţi de plata unor comisioane suplimentare sau de achiziţionarea unor articole din magazine.

Prin intermediul terminalelor mai pot fi plătite şi facturile de utilități la gaz, apă, electricitate etc., contravaloarea rovinietei și a ratelor bancare, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu. Mai mult, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Aplicația MyBloc oferă servicii complete de administrare tehnică, administrare contabilă, casierie și platformă online pentru locatari și își propune să accelereze digitalizarea acestei arii. Locatarii care folosesc aplicația au acces online, direct de pe telefonul mobil sau laptop, la avizierul online, pot face plata chiriei sau pot actualiza indexul la apometre. De asemenea, prin intermediul aplicației MyBloc, aceștia pot ține evidența plăților și sunt mereu la curent cu ce se întâmplă în blocul în care locuiesc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri