Banca Transilvania lansează un centru online de research, unde sunt disponibile rapoarte de analiză macroeconomică, accesul la acestea fiind fie direct pe site, fie prin e-mail, pe bază de abonare.

Rapoartele prezintă evoluțiile curente macrofinanciare din România, Zona Euro, SUA, economia mondială, precum și perspectivele, trendurile pe termen scurt și mediu. Realizarea lor presupune culegerea de informații, prelucrarea acestora și sinteză rezultatelor, cu prezentarea factorilor care influențează comportamentul piețelor, sectoarelor și economiei per ansamblu, precizează comunicatul.

Paleta de analize și rapoarte

În funcție de subiect, rapoartele, destinate să asiste luarea unor decizii de investiții sau de consum cât mai bine fundamentate, vor fi sunt următoarele:

BT Daily: sinteza principalelor evoluții macro-financiare din România, Zona Euro și SUA. BT Monthly: sinteza evoluțiilor macro-financiare externe și interne, respectiv scenariul macroeconomic central actualizat pe economia României. BT Macro Focus: analiza evoluțiilor principalilor indicatori din economia românească. BT Update: analiza lunară a sectorului bancar din România. BT Titluri de stat: evoluțiile și perspectivele pieței titlurilor de stat din România.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri