Patria Bank își extinde parteneriatul cu furnizorul de soluții IT Namirial pentru a oferi clienților obțiunea achiziționării de produse non-credit 100% online, prin intermediul platformei digitale a instituției financiare.

Platforma digitală a băncii integrează soluțiile certificate eIDAS oferite de Namirial printre care platforma de identificare video LiveID+, platforma de gestionare a tranzacțiilor digitale eSignAnywhere și semnăturile electronice calificate.

„Continuând procesul de dematerializare pe care l-am început acum câțiva ani cu Patria Bank când am implementat semnătura electronică olografă biometrică, extindem acum gama de soluții pentru a facilita accesul clienților la produsele și serviciile pe care bancă le va oferi 100% online", a adăugat Adrian Dinculescu, managing director, Namirial.

Patria Bank accelerează astfel procesul de transformare digitală prin implementarea de soluții care vor oferi persoanelor fizice modalități mai simple de a accesa produsele și serviciile oferite de bancă.

Parteneriatul cu Namirial oferă servicii “de nivel următor” tuturor celor care doresc să acceseze simplu, de la distanță, servicii financiare, indiferent de zona în care trăiesc, urban sau rural. Parteneriatul va evolua în continuare pentru a susține clienții într-o călătorie digitală completă, cu o experiență facilă și o gestionare optimă a vieții lor financiare.

- Valentin Vancea, director general adjunct, membru în Consiliul Director al Patria Bank -

În plus, angajații băncii vor putea utiliza serviciul de semnatură digitală, cu certificat calificat, pentru a semna documente interne precum și documente cu partenerii și furnizorii externi.

Namirial este un furnizor internațional de soluții IT care sunt utilizate în procese de digitalizare și dematerializare. Principalul domeniu de activitiate al companiei este de oferire de soluții digitale de încredere. Serviciile și soluțiile oferite de Namirial sunt disponibile prin intermediul unei platforme software care include soluții de identificare și autentificare la distanță a utilizatorilor, posibilitatea de creare de fluxuri de semnare a documentelor, oferirea de certificate calificate pentru semnaturi electronice și sigilii electronice, proceduri pentru arhiva electronică și facturare electronica și servicii de distribuție electronică.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri