Raiffeisen Bank accelerează procesul de digitalizare a tuturor operațiuniilor, produselor și servicilor sale, punând accentul și pe componenta de sustenabilitate privind mediul astfel că, banca a decis să elimine, de la 1 iulie 2021 a.c., ordinele de plată (OP) pe hârtie pentru clienții persoane juridice. Acestea vor fi transmise exclusiv prin canalele electronice, respectiv Raiffeisen online, smart mobile sau multicash, ceea ce se întâmplă deja în proporție de 97% și în prezent.

“Acest nou pas pe care îl facem înainte, în completarea strategiei digitale în care investim permanent, simplifică și mai mult fluxurile operaționale, atât la clienți cât și în agențiile noastre. Intervenim și în reducerea amprentei de carbon, eliminând necesitatea deplasării clientului, dar și suportul hârtie. Transmiterea plăților în format electronic păstrează standardele de securitate, accelerând servisarea clienților”, a spus Florentina Stilu, director transaction banking în cadrul Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piața bancară din România si peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.800 de angajați, aproximativ 300 de agenții în toată țara, 695 de ATM-uri, 413 masini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 24.500 de POS-uri.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri