Raiffeisen Leasing IFN a incheiat anul trecut contracte in valoare de peste 165 milioane euro, cu 25% mai mult fata de anul anterior si a avut un profit net de sase milioane euro aferent exercitiului financiar din 2006.
Constractele din segmentul auto, in valoare de 130 milioane euro, domina portofoliul companiei si reprezinta 80% din total. Leasingul de echipamente reprezinta o cincime (20%) din portofoliul de contracte. "Segmentul de echipamente a inregistrat o dezvoltare semnificativa, crescand cu aproape 50% fata de anul anterior", anunta oficialii companiei.

Totalul activelor a fost de 227 milioane euro, iar volumul total al portofoliului la 31 decembrie 2006 a depasit 200 milioane euro. In plus, numarul total de contracte a fost de peste 13.000.

Raiffeisen Leasing se va concentra in acest an pe servicii pentru sectoarele imobiliare, public si de echipamente. Reprezentantii companiilor au declarat anterior ca sectorul de leasing imobiliar va cunoaste una din cele mai impresionante dezvoltari in urmatorii ani.

Divizia locala de leasing a grupului financiar Raiffeisen este membra a Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare (ALB). Raiffeisen Leasing are un capital social de 14,9 milioane lei, detinut in proportie de 99,9% de Raiffeisen Leasing International GmbH.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Românii de la Modex vor să pună blockchain în ADN-ul băncilor
Setari Cookie-uri