In primul trimestru al anului in curs societatile de brokeraj active in piata bursiera a derivatelor de la Sibiu au incheiat 1.148.939 contracte futures si options, ponderea cea mai consistenta fiind realizata pe piata futures.

Primul loc in clasamentul din trimestrul unu al brokerilor care activeaza la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) este detinut de SSIF Broker Cluj, societate care a s-a plasat in toate cele tei luni in fruntea ierarhiei si a realizat cumulat 441.211 contracte.

Pe locul secund se plaseaza SSIF Vanguard Bucuresti. Liderul anului 2006 a realizat in trei luni 316.351 contracte. Podimul este inchis de o societate din Sibiu, si anume SSIF Carpatica Invest care a marcat un progres evident in raport cu anul trecut. Totalul tranzactionat de Carpatica Invest in trei luni pe anul curent se ridica la 220.436 contracte.

Dintre societatile cu evolutii de remarcat se mai disting SSIF Eastern Securities din capitala, detinatoarea locului patru cu 167.855 contracte. Pe locul cinci s-a clasat SSIF Interdealer Capital din Cluj cu 149.607 contracte

De altfel, alaturi de Bucuresti, Clujul este orasul cel mai bine reprezentat in topul intermediarilor activi in piata BMFMS cu trei societati in primele zece, SSIF BT Securities ocupand locul sapte cu 133.513 contracte. Se mai remarca SSIF Estinvest, SSIF Trend, SSIF GM Invest Bucuresti, SSIF IFB Invest, SSIF Nova Invest si SSIF Intercapital Invest.

In total in primul trimestru din an pe piata au fost prezenti 43 de intermediari activi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri