CEC Bank își relansarea site-ului cu un design modern și funcționalități adaptate tendințelor din piață: acces la produse bancare online, simulatoare pentru credite, transparență totală în privința costurilor.

Lansarea noului site face parte din strategia de afaceri a CEC Bank, care pune accent pe digitalizare și pe dezvoltarea modelului de afaceri hibrid, în care produsele și serviciile bancare pot fi accesate atât online, cât și prin rețeaua teritorială. Pentru dezvoltarea noului site, banca a folosit platforma open source Drupal, ceea ce a permis implementarea proiectului cu costuri reduse și a apelat la specialiști IT români: REEA din Târgu Mureș - o companie cu acționariat autohton. Site-ul a fost dezvoltat într-un timp record: mai puțin de 3 luni.

În contextul în care internetul a devenit principala sursă de informații pentru achizițiile importante, CEC Bank și-a propus să-și îmbunătățească prezența online, iar site-ul www.cec.ro este principalul punct de contact, de informare și a devenit un canal de contractare a produselor bancare – prin magazinul online CEC_IN.

În contextul pandemiei, interesul pentru produse bancare online a crescut accelerat:

  • Numărul de utilizatori Mobile Banking ai CEC Bank și volumul tranzacțiilor s-au triplat de la începutul pandemiei.

  • Pe site-ul băncii, traficul de pe dispozitive mobile și tablete a ajuns la o pondere de circa 75%, de la mai puțin de 60% înainte de pandemie.

  • Numărul de căutări pentru credite online, la nivelul pieței, s-a dublat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri