Sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 8 si 9 aprilie, cu exceptia agentiilor bancii din marile centre comerciale (de exemplu Mall Plaza), potrivit programului de lucru al acestora, a informat banca intr-un comunicat remis NewsIn. Banca nu va desfasura operatiuni cu publicul duminica si luni, respectiv pe 8 si 9 aprilie, dar pe 7 aprilie, programul de lucru cu publicul este cel obisnuit pentru o zi de sambata.

Banca a anuntat ca va colecta numerarul de la clientii sai, in conditii normale, potrivit conventiilor incheiate cu acestia. De asemenea, "BCR a luat toate masurile pentru a asigura alimentarea cu numerar a bancomatelor si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare", se arata in comunicat. Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri.

BCR are a treia retea ca marime dintre bancile romanesti, dupa Casa de Economii si Consemnatiuni si BRD SocGen. in prezent, reteaua bancii cuprinde 484 de sucursale si agentii, peste 1.300 bancomate (ATM) si 10.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si