Astfel, suma maximă care poate fi obținută printr-un credit de nevoi personale, în lei, a fost majorată de la 100.000 lei, la 120.000 lei. Valabil și pentru refinanțare.

Creditul de nevoi personale poate fi acordat pe o perioadă de maximum 5 sau 10 ani, exclusiv pentru refinanțarea creditelor acordate înainte de 8 Iulie 2020, cu o dobândă între 7,99% și 11,99% pe an, niveluri valabile în condițiile încasării venitului lunar în contul deschis la OTP Bank. Dobânda este fixă, se stabilește la acordarea creditului în funcție de profilul financiar al clientului și nu se modifică pe toată durata creditului. Nu există comisioane pentru analiza creditului, comisioane lunare pentru administrarea creditului și nici pentru deschiderea și administrarea contului curent, în cazul în care deții unul dintre pachetele de servicii de creditare, structură modulară cu opţiune Creditare sau pachet LeZero.

„În continuare, avem în plan investiții constante în dezvoltarea portofoliului de produse și servicii oferite în sucursală și 100% online, atât clienților persoane fizice, cât și juridice”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, OTP Bank România.

Creditele de nevoi personale oferite de OTP Bank pot fi accesate atât prin intermediul sucursalelor băncii, 100% online pentru clienții noi, fără niciun drum la bancă, împreună cu pachetul de cont curent „LeZero”, care include cont curent, card de debit, Internet & Mobile Banking.

Sursa foto: OTP Bank

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri