BCR Asigurari a lansat, ieri, un produs de asigurare complexa a locuintei, care inseamna protectie atat pentru casa, cat si pentru toate bunurile asiguratului, membrii familiei acestuia si raspunderea civila a familiei.

Mai precis, programul complet privind protectia complexa a locuintei cuprinde bunurile (cladiri de locuit, constructii anexe mobilier, aparatura electronica sau electrocasnica), persoana (deces si invaliditate permanenta) in caz de accidente si raspunderea civila, in cazul in care apare obligatia legala sa se despagubeasca terte persoane (vecini, vizitatori, alte persoane aflate ocazional la locatia asigurata) carora li s-au produs prejudicii.

Compania mai ofera protectie suplimentara gratuita pentru acoperirea cheltuielilor necesare pentru inchirierea altei locuinte in perioada in care cladirea asigurata devine improprie locuirii in urma unui incident. Totodata, sunt asigurate cheltuielile necesare efectuate pentru limitarea/prevenirea pagubelor si cele pentru expertiza daunei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si