Bursa de Valori Bucuresti (BVB) lanseaza pe 23 aprilie noul site oficial www.bvb.ro, care va oferi vizitatorilor mai multe informatii, usor de accesat si intr-o forma grafica imbunatatita, potrivit unui comunicat publicat marti de BVB.

Site-ul oficial www.bvb.ro a fost lansat in urma cu sase ani, iar incepand din 1 matie 2007 a functionat in paralel cu pagina de internet http://pilot.bvb.ro , varianta pilot a noului site.

Noua pagina de internet va ingloba informatiile cuprinse pe actualele site-uri www.bvb.ro (care va fi inlocuit incepand cu 23.04.2007) si www.rasd.ro (care va ramane disponibil pana in data de 7.05.2007) si va oferi date atat pentru Piata Reglementata administrata de BVB, cat si pentru Piata RASDAQ.

Lansarea noului site reprezinta un pas important pentru strategia de comunicare a Bursei de Valori Bucuresti. Informatiile devin mai complexe, dar mai structurate, si astfel usor accesibile investitorilor. Pozitionarea Pietei Reglementate si a Pietei Rasdaq pe acelasi site este benefica atat pentru investitori cat si pentru ambele platforme de tranzactionare care isi sporesc in acest fel vizibilitatea a declarat directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache.

Din punct de vedere functional, vor fi introduse facilitati de cautare, filtrare, preluare a datelor in diverse formate pentru ca informatiile sa fie mai usor accesibile, se mentioneaza in comunicat.

Noul site va contine informatii atat despre instrumentele financiare, cu o sectiune dedicata care contine detalii despre tranzactionare, emitenti, date financiare sau actionariat, cat si global, privind indicatorii bursierii, raportarile de actionari, dividende, evolutii globale si statistici. Datele vor oferi o imagine cuprinzatoare a intregii activitati de tranzactionare derulate prin sistemele BVB.

Pagina de internet va oferi si informatii despre evenimentele pe care BVB le organizeaza sau la care participa, precum si despre emitentii care se listeaza la cota bursei. Produsele destinate diseminarii de informatii prin intermediul paginii de internet s e vor imbunatati si vor fi introduse noi servicii de distribuire de date, cum sunt serviciile web pentru preluarea de date intarziate sau online, se mai arata in comunicatul mentionat.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri