GMAC, divizia de servicii financiare a companiei General Motors, si Raiffeisen Leasing International au incheiat un parteneriat de cooperare in Europa Centrala si de Est.
Potrivit acestui parteneriat, Raiffeisen Leasing International va oferi produse de finantare sub marca GMAC in tarile in care compania nu este prezenta.

Romania urmeaza sa fie prima tara in care se va implementa acest acord.

GMAC Financial Services este o companie de servicii financiare globala care opereaza in 40 de tari in segmentul finantarilor de autovehicule si real-estate, asigurari si finantari comerciale.

Aceste piete ofera oportunitati de crestere extraordinare, a declarat Paula Miller, directorul de dezvoltare pentru Europa de Sud-Est si director general al GMAC Ungaria, Rep. Ceha si Slovacia. In urmatoarele 18 - 24 de luni vom lansa produsele si serviciile noastre in aceste tari. Romania va fi prima tara in care vom incepe parteneriatul in urmatoarele luni", a completat Miller.

In opinia reprezentantului GM, acest parteneriat va oferi companiei pe care o conduce infrastructura de care are nevoie pentru a se dezvolta rapid in aceste tari.

Infiintata in 1919, GMAC are in prezent 31.400 de angajati la nivel global si a raportat anul trecut un venit net de 18,2 miliarde de dolari.

Raiffeisen Leasing IFN a incheiat anul trecut contracte in valoare de peste 165 milioane euro, cu 25% mai mult fata de anul anterior si a avut un profit net de sase milioane euro aferent exercitiului financiar din 2006.

Raiffeisen Leasing se va concentra in acest an pe servicii pentru sectoarele imobiliare, public si de echipamente.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
General Motors incepe restructurarea: 15.000 de angajati in pericol