BRD își lansează două servicii 100% online, adresate persoanelor fizice. Unul prin care clienții vor putea contracta credite de la distanță, iar celălalt pentru inițierea relației de afaceri prin deschiderea unui pachet de cont curent (remote onboarding).

Până în prezent, intrarea în relație cu noii clienți, inclusiv contractarea unui pachet de produse și servicii și obținerea unui credit de consum de către clienții existenți erau posibile doar în unitățile BRD.

Citește și Cum să iei un credit 100% online: băncile care oferă această variantă și ce diferențe există

„Marcăm azi încă o etapă a evoluției noastre digitale, oferindu-le clienților noștri opțiunea să acceseze de la distanță, din confortul casei lor, produse și servicii esențiale ale BRD precum înrolarea la distanță prin deschiderea unui cont curent, și achiziția unui credit de nevoi personale. Această lansare făcută în ritm accelerat vine natural după o serie de inovații digitale menite să ușureze viața clienților noștri: lansarea YOU BRD, aplicația de mobile banking cu experiență de utilizare foarte plăcută și ale cărei funcționalități le diversificăm rapid, facilitatea de plată prin Apple Pay și Google Pay pentru cardurile Mastercard, și care va fi extinsă foarte curând la cardurile Visa. Toate acestea vin împreună cu personalizarea accentuată a interacțiunii între clienți și colegii noștri din unități. Ne respectăm astfel promisiunea de a fi aproape de clienții noștri oriunde au nevoie de noi”, a spus Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD.

Cele două servicii pot fi accesate prin intermediul site-ului oficial al băncii. La intrarea online în relație cu banca, noii clienți își vor putea alege un pachet de produse și servicii și își vor putea personaliza cardul, indicând și adresa de livrare a acestuia.

Creditul acordat online se adresează clienților existenți, care au datele actualizate în sistemele băncii. Fluxul se derulează 100% online, iar banii se regăsesc în cont imediat după finalizarea procesului. Clienții care își încasează veniturile într-un cont BRD beneficiază de o reducere cu 10% a dobânzii.

Facilitatea de a obține unui credit prin mijloace online intră în ofertele tot mai multor bănci, pe măsură ce acestea lucrează la digitalizarea serviciilor oferite, iar lucrul acesta fost accelerat de necesitatea limitării contactului în perioada pandemiei. Dincolo de acest aspect, un credit online se poate obține mult mai rapid decât unul luat din scursală, iar solicitarea sa se poate face și din dormitorul locuinței sau în timpul vacanței.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri