Clienții care au card de credit Orange Money pot alege să facă cumpărături cu plata în 2 - 24 de rate fără dobândă, oriunde în lume.

Setările necesare pentru alegerea numărului de rate dorit se fac direct din aplicația Orange Money. După efectuarea unei plăți de minimum 300 lei, utilizatorii cardurilor de credit accesează istoricul de tranzacții din aplicația Orange Money, selectează tranzacția pe care doresc să o ramburseze în rate și setează numărul de rate dorit. Pot fi alese între 2 și 24 de rate fără dobândă, indiferent de tipul comerciantului, online ori magazin, sau de țara în care au făcut plata.

Oferta „24 de rate fără dobândă oriunde în lume” este valabilă până la 31 decembrie 2021.

Totul digital

Clienții oricărei rețele de telefonie mobilă din România pot solicita cardul de credit 100% digital, direct din aplicația Orange Money. Analiza cererii și semnarea electronică a contractului se fac simplu și rapid de pe smartphone. La finalul procesului de aprobare, cardul de credit virtual este emis instant în aplicația Orange Money și poate fi utilizat imediat pentru plăți online sau pentru plăți mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

„Am dezvoltat cardul de credit Orange Money ca un produs care să redea controlul clienților asupra felului în care își gestionează banii, oferind flexibilitate și simplitate în utilizare. [...] Fie că e vorba shopping de Black Friday sau pentru cadouri, vrem ca fiecărui utilizator să-i fie mai ușor să-și planifice bugetul și, folosindu-se de oferta 24 de rate oriunde în lume, să aleagă în cât timp vor să ramburseze banii cheltuiți” spune Haris Hanif, CEO Orange Money.

Orange Money, în creștere

Orange a anunțat recent rezultatele financiare pentru trimestrul 3 din 2021. Serviciile financiare au raportat și ele cifre foarte bune. Astfel, în trimestrul 3 din acest an, Orange Money a înregistrat o creștere de 19% a bazei de clienți comparativ cu T3 2020, aceasta ajungând la 292.000 de clienți la 30 septembrie 2021. Totodată, în T3 2021 a crescut cu 24% numărul de carduri de debit față de T3 2020, generând și o creștere cu 25% a tranzacțiilor cu cardul de debit.

Începând din iulie 2021, produsele financiare digitale Orange Money, disponibile până acum doar clienților Orange România, au devenit accesibile utilizatorilor din orice rețea de telefonie mobilă din România.

Sursa foto: Orange

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri