Începând din 29 octombrie 2021 clienții Libra Internet Bank care au carduri Visa și Mastercard emise de către bancă, persoane juridice și persoane fizice, vor putea folosi aplicația Google Pay.

Cu aplicația Google Pay, clienții persoane juridice de la Libra Internet Bank vor putea acum să plătească oriunde sunt acceptate cardurile Visa - în magazinele fizice, cele virtuale sau direct din aplicație.

„Visa, prin capabilitățile sale tehnologice, facilitează conectarea cardului Visa la Google Pay într-un mod simplu, rapid și sigur. Astfel, plățile în magazine și la comercianții online sunt simple și ușor de făcut, oferind aceleași beneficii și măsuri de protecție clienților ca în cazul oricărei plăți cu cardul Visa. În contextul în care multe țări europene înregistrează creșteri anuale ale tranzacțiilor online, lansarea Google Pay are loc în cel mai potrivit moment”, a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România.

Citește și: Aplicația Google Pay devine într-un final disponibilă și în România

În vederea înrolării, clienții băncii trebuie să dețină un cont Google activ și un dispozitiv cu sistem de operare minim Android 5, care asigură acces la serviciile Google și la tehnologia NFC.

Aplicația Google Pay oferă un mod rapid de a plăti în magazine și protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate. Mai mult, Google Pay simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare și a cardurilor de loialitate.

„Ne bucurăm să le oferim clienților Libra Internet Bank această modalitate sigură și flexibilă de plată prin intermediul dispozitivelor cu sistem de operare Android. În acest fel, extindem oferta băncii în ceea ce privește modalitățile de plată și răspundem în mod direct așteptărilor clienților noștri”, a declarat Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

„Adopția plăților efectuate cu telefonul mobil a înregistrat un avans considerabil în ultima perioadă, tot mai mulți consumatori alegând să tranzacționeze zilnic cu ajutorul soluțiilor mobile wallet. Alături de Libra Internet Bank, facem încă un pas în direcția digital banking pe plan local, oferindu-le posesorilor de card cea mai bună experiență de plată, în deplină siguranță, prin simplitate, rapiditate și confort”, a spus Elena Dincă, Account Manager Mastercard România.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri