Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) are un nou vicepresedinte, Luminita Manolache, care va coordona departamentele de contabilitate si control financiar, operatiuni cu clientela, trezorerie si tehnologia Informatiei.

Numirea noului vicepresedinte, care va prelua atributiile detinute pana in prezent de Wolfgang Melzer, a primit aprobare din partea Banca Nationala a Romaniei.

Luminita Manolache a condus directia de operatiuni cu clientela a Raiffeisen Banca pentru Locuinte din momentul primirii autorizatiei de functionare a bancii, in mai 2004. Anterior pozitiei detinute in RBL, Manolache a ocupat pe rand functiile de consultant in cadrul Raiffeisen Bank, tax manager la PricewaterhouseCoopers si sef de serviciu in directia asigurari de credite de export in cadrul Bancii de Export Import a Romaniei (Eximbank).

Raiffeisen Banca pentru Locuinte, prima banca de economisire - creditare din sistemul bancar romanesc, ofera clientilor sai doua tipuri de credite, Creditul Locativ si Creditul Intermediar. Produsele oferite de banca sunt vandute in prezent prin trei canale de distributie principale, care sunt o retea de agenti proprii in care lucreaza peste 2.000 de colaboratori activi, sucursalele si agentiile Raiffeisen Bank si partenerii de afaceri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri