Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) are un nou vicepresedinte, Luminita Manolache, care va coordona departamentele de contabilitate si control financiar, operatiuni cu clientela, trezorerie si tehnologia Informatiei.

Numirea noului vicepresedinte, care va prelua atributiile detinute pana in prezent de Wolfgang Melzer, a primit aprobare din partea Banca Nationala a Romaniei.

Luminita Manolache a condus directia de operatiuni cu clientela a Raiffeisen Banca pentru Locuinte din momentul primirii autorizatiei de functionare a bancii, in mai 2004. Anterior pozitiei detinute in RBL, Manolache a ocupat pe rand functiile de consultant in cadrul Raiffeisen Bank, tax manager la PricewaterhouseCoopers si sef de serviciu in directia asigurari de credite de export in cadrul Bancii de Export Import a Romaniei (Eximbank).

Raiffeisen Banca pentru Locuinte, prima banca de economisire - creditare din sistemul bancar romanesc, ofera clientilor sai doua tipuri de credite, Creditul Locativ si Creditul Intermediar. Produsele oferite de banca sunt vandute in prezent prin trei canale de distributie principale, care sunt o retea de agenti proprii in care lucreaza peste 2.000 de colaboratori activi, sucursalele si agentiile Raiffeisen Bank si partenerii de afaceri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Raiffeisen Bank anunță comisioane 0 la încasări prin POS și e-commerce
Setari Cookie-uri