Cei care vin în România pentru semnarea unui contract de credit ipotecar cu Libra Internet Bank vor primi contravaloarea biletului de avion, în limita a 1.500 de lei, în perioada 1 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022.

Creditul ipotecar pentru românii cu venituri în străinătate poate fi accesat cu zero comision de analiză a dosarului sau de administrare a creditului și fără asigurare de viață. Venitul minim solicitat de bancă este de 7.500 lei net (sau echivalent), iar perioada maximă a finanțării este de 30 ani.

„În timpul pandemiei, am constatat o creștere importantă a cererii de locuințe în România, din partea românilor care lucrează în străinătate. Din acest motiv, am adaptat rapid tehnologia Libra pentru a putea deservi în mod direct această categorie de clienți, în așa fel încât deplasarea lor în țară să fie necesară doar la finalul procesului de acordare a unui credit ipotecar”, a declarat Emil Bituleanu, CEO Libra Internet Bank.

Datorită nivelului avansat de digitalizare a băncii, semnarea contractului de credit rămâne singurul drum pe care aplicanții pentru acest produs trebuie să îl facă în România, iar prin această campanie Libra Internet Bank răspunde direct acestei nevoi punctuale a românilor care lucrează în afara țării.

Retail jobs

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre primele 15 bănci din România, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari și agribusiness-ul. Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri