ING Bank România oferă gratuit pachete ING FIX pentru zece antreprenori care participă la evenimentul GoTech World, aflat la a zecea aniversare, și se înscriu la concurs. Câștigătorii vor putea folosi pachetele ING FIX gratuit timp de un an întreg.

Concursul se va desfășura la standul virtual ING, în perioada evenimentului GoTech World (10-11 noiembrie). Toți participanții eligibili la concurs vor primi, automat, un pachet ING FIX, pe care îl pot testa gratuit o perioadă de până la două luni (luna în curs de deschidere a contului + următoarea lună).

Cei zece câștigători vor fi aleși în mod aleatoriu, prin tragere la sorți. La finalul evenimentului, consultanții ING vor contacta toți antreprenorii înscriși în concurs pentru a personaliza pachetele cu cele mai potrivite soluții pentru afacerea lor.

La acest concurs pot participa doar persoanele juridice care nu sunt clienți ING. Sunt acceptate în concurs companiile care au mai mult de 1 an de la data înregistrării la RECOM și o cifră de afaceri de sub 9 milioane lei (2 milioane euro). Toate categoriile de bilete (Standard, Standard+ Pass sau PRO Pass) sunt valide pentru înscrierea în concurs. Tragerea la sorți pentru cele zece premii va fi organizată de ING Bank România în data de 16 noiembrie 2021.

Retail jobs

„Pentru al treilea an consecutiv, ne-am alăturat evenimentului GoTech World, care promovează adoptarea noilor tehnologii cu scopul de a crește productivitatea afacerilor. Ne dorim să fim alături de antreprenorii români și să le oferim libertatea de a se concentra doar pe sănătatea și creșterea afacerii lor, într-un context economic care știm că are deja multe variabile. Pentru asta avem pachetele ING FIX, construite în funcție de tipologia și dimensiunea afacerii lor, cu costuri anuale fixe”, a menționat Delia Olteanu, Manager Segment IMM, divizia de Business Banking, în cadrul ING Bank România.

Pachetele ING FIX includ:

  • cont curent în lei;
  • card business;
  • internet banking;
  • operațiuni intrabancare nelimitate;
  • operațiuni interbancare în lei (între 20 de operațiuni și până la nelimitat, în funcție de pachet);
  • (pentru companiile care derulează tranzacții în valută) cont în valută și operațiuni intra și interbancare din contul respectiv;
  • un cont POS cu terminal POS gratuit.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, se desfășoară anul acesta în perioada 10 - 11 noiembrie, online, pe platforma MyConnector.

Citeste si:
Future Banking Meetups: cum faci față variabilelor în business
Future Banking Meetups: cum...

În acest an, GoTech World aduce pe cele nouă scene virtuale (Main Stage, Business Transformation, Retail & E-Commerce, Digital Marketing, Cybersecurity, IT Ops, Java, DevOps și Smart City), peste 130 de speakeri internaționali și locali de Top ce vor susține conferințe, workshop-uri și panel-uri despre cele mai noi tendințe în ceea ce privește digitalizarea afacerilor. Peste 60 de companii își vor prezenta diverse proiecte, soluții și produse în cadrul standurilor digitale 3D din zona expozițională.

Participarea la GoTech World se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat direct de aici.

În funcție de beneficiile pe care le primește un participant, există trei categorii de bilete: Standard Pass (49 EUR), Standard+ Pass (99 EUR) și PRO Pass (119 EUR). Organizatorul GoTech World este UNIVERSUM Events, iar Partenerul Principal al evenimentului este ING Bank România.

Citeste si:
TOP cei mai bogați oameni din lumea cripto
TOP cei mai bogați oameni din...
Sursa foto: ING Bank România
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri