Raiffeisen Bank a reluat acordarea de credite Noua Casă, în urmă suplimentării de către FNGCIMM a sumelor alocate ca și garanții. Clienții pot opta atât pe variantele de credite pentru achiziție locuințe pe care banca le oferă în afara programului, cât și pentru credite Noua Casă.

Aceaste sume suplimentare alocate de către FNGCIMM ca și garanții pot fi utilizate până la 31.12.2021 inclusiv, iar clienții pot să solicite emiterea unor promisiuni de garantare cu o valabilitate de până la 18 luni, acolo unde este cazul.

Reamintim că creditele Noua Casă au un avans 5%, dacă se achiziționează imobile noi/vechi cu prețul de maxim 70.000 euro sau au un avans de 15% pentru imobile noi (cu mai puțîn de 5 ani de la recepție), cu prețul de vânzare între 70.001 și 140.000 euro.

Citește și Cum poți accesa Programul Noua Casă 2021 și ce avantaje îți oferă

În agențiile Raiffeisen Bank, clienții pot obține pe loc sau în maximum 24 ore preaprobarea financiară pentru creditele imobiliare, valabilă până la 90 de zile, timp în care își pot caută locuința pe care și-o doresc.

Până la 30 septembrie 2021, atât prin produsul propriu de finanțare, cât și prin participarea la programul Nouă Casă, banca a acordat cu aproximativ 50% mai multe credite imobiliare, că volum, decât în aceeași perioada a anului trecut, încurajând mai ales achiziția de imobile verzi. Aproximativ 40% din totalul locuințelor finanțate de banca au clasa energetică A.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piață bancară din România și peste 2,22 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țară, 660 de ATM-uri, 450 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 25.600 de POS-uri.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri