Pandemia COVID-19 a pus persoanele fizice şi firmele în faţa unor provocări fără precedent. Interacţiunea fizică a fost redusă, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, iar aceste măsuri restrictive au făcut ca agenţii economici sau societăţile de colectare a creanţelor, cum este KRUK, să vină cu soluţii pentru a le facilita clienţilor accesul la diverse produse şi servicii.

Chiar dinainte de pandemie, ratele au putut fi achitate online, reducându-se în acest fel aglomeraţiile la ghişee sau la birourile consultanţilor. În ceea ce priveşte plata datoriilor pe e-kruk.ro, sunt numeroase avantaje care apar încă de la primul click:

Valoarea ratelor este stabilită de clienţi

Serviciul online eKRUK permite ca toţi clienţii să îşi stabilească singuri valoarea ratelor lunare, prin semnarea unui Angajament de plată. Este nevoie doar de crearea unui cont online în platformă.
Aceasta va genera un link care va fi trimis la adresa de e-mail a clientului, iar odată ce o va accesa, va avea acces la contract, va completa informaţiile în ceea ce priveşte acordul de procesare a datelor personale şi va primi un cod de securitate prin SMS. Pe baza acestui cod, pe care îl va introduce în platformă, clientul poate semna Angajamentul de plată ce va putea fi descărcat cu detaliile completate.

Plata online cu sau fără cont

Pentru plata ratelor, varianta online este cel mai la îndemână. Prin doar câteva click-uri, banii vor fi viraţi, prin intermediul unui cârd de debit direct. Toată procedura este rapidă, uşor de parcurs şi se desfăşoară în siguranţă, datorită preocupării constante a companiei KRUK de a le oferi clienţilor săi servicii de calitate, care să le faciliteze gestionarea datoriilor. De fapt, unele păreri despre KRUK laudă iniţiativa companiei de a face tot posibilul pentru ca oamenii să scape de datorii într-un mod care să nu-i afecteze şi să-i ajute să se reechilibreze financiar.

Compania pune la dispoziţie mai multe modalităţi prin care se pot plăti ratele, iar clienţii le pot alege pe cele mai potrivite pentru ei: plata fără cont de utilizator eKRUK, plată pe bază de CNP, numărul dosarului şi a sumei sau plata prin link. În acest din urmă caz, înainte de a face plata este nevoie ca persoana respectivă să contacteze compania pentru a i se generaun link personalizat, care poate fi primit prin SMS sau pe e-mail. Avantajul principal este că majoritatea câmpurilor sunt precompletate, uşurând munca şi scurtând timpul de efectuare a plăţii.

Plata datoriilor se poate face de pe orice dispozitiv

O altă modalitate prin care compania facilitează plata ratelor pentru clienţii săi o reprezintă faptul că aceasta poate fi realizată de pe orice dispozitiv conectat la internet: telefon, tableta, laptop, PC.
Pe lângă plata efectivă a unei datorii, în platformă mai sunt oferite şi alte informaţii utile: despre datorie, articole informative şi posibilitatea încheierii unui angajament de plată.

În concluzie, plata online a ratelor este o modalitate confortabilă, sigură, lejeră şi rapidă de a scăpa de datorii, mai ales în perioada pandemiei, când plăţile fizice prezintă anumite riscuri pentru sănătate. Pe acest subiect se poate citi mai mult într-un interviu cu KRUK publicat anterior pe Wall Street.

Sursa foto: ro.kruk.eu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri