Compania de asigurari de viata a grupului ING a depus marti documentatia pentru pilonul II de pensii administrate privat obligatorii, potrivit directorului general al institutiei, Bram Boon, informeaza NewsIn

ING Asigurari de Viata va incepe activitatea pe pilonul III de pensii facultative din 1 mai, a mai spus directorul societatii. ING a fost prima companie ce a primit avizarea ca administrator pe pilonul III si pentru schema de pensie.

Titlurile cu venit fix, precum obligatiunile pe termen mediu si lung, vor reprezenta 75% din portofoliul de investitii al fondului, in vreme ce restul de 25% va consta in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a mai anuntat ING Asigurari de Viata.

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat la inceputul lunii aprilie compania ING Asigurari de Viata ca administrator de fonduri de pensii facultative si prospectul schemei de pensii facultative – ING Clasic. De asemenea, in luna martie, ING Asigurari de Viata a notificat CSSPP pentru obtinerea autorizarii prospectului celui de al doilea fond de pensii facultative.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri