Domenia Credit a redus cu 2% dobanda pentru creditele ipotecare

Domenia Credit IFN, membra a GE Money Romania, a redus dobanda pentru creditele ipotecare si de nevoi personale cu ipoteca cu aproximativ 2%, pana la 5,5% pe intreg parcursul anului 2007, iar oferta este valabila in perioada 19 aprilie - 30 iunie.

Dobanda de 5,5% va fi valabila la creditul ipotecar pentru achizitia de locuinta si la creditul de nevoi personale cu ipoteca, incheiate in perioada 19 aprilie - 30 iunie. Dobanda este aplicabila pe intreg anul 2007 pentru persoanele fizice care obtin credite in perioada amintita. Pentru ambele tipuri de imprumuturi contractate in aceasta perioada, DAE porneste de la 5,82%.

"Am scazut dobanda la aceste produse de creditare cu peste doua procente astfel incat actualii si potentialii nostri clienti sa isi poata cumpara casa dorita sau sa contracteze un credit de nevoi personale cu un efort financiar initial mai mic", a declarat directorul general al Domenia Credit, Carmen Retegan.

Domenia Credit IFN a fost infiintata in februarie 2003 si cumparata de GE Money in toamna anului 2006, la pachet impreuna cu Motoractive Leasing si Ralfi. Compania birouri proprii in 9 orase si ofera acoperire in aproape toata tara prin intermediul colaboratorilor.

GE Money si Garanti Bank ar putea implementa o strategie comuna pe piata din Romania, ceea ce ar putea implica unirea activitatilor de pe piata romaneasca sub un singur nume si dobandirea licentie bancare. Subsidiara Garanti Bank din Romania va fuziona Domenia Credit, Ralfi si Motoractive Leasing, noua structura urmand sa obtina si licenta bancara si sa functioneze sub numele Motoractive Leasing. Ationarii nou-formatie institutii vor fi Dogus Group, principalul actionar al Garanti, si General Electric.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri