Credit Europe Leasing IFN SA si-a majorat capitalul social cu 8 milioane euro, pana la nivelul de 8,2 milioane euro, ca urmare a cresterii continue a volumului finantarilor acordate, a anuntat institutia intr-un comunicat.

Conform legislatiei impuse de Banca Nationala a Romaniei, toate societatile de leasing inregistrate in Registrul Special al Institutiilor Financiare Nebancare (IFN) trebuie sa-si raporteze capitalul social la volumul finantarilor, potrivit NewsIn.

Potrivit datelor publicate de companie, este prima si cea mai importanta marire de capital social inregistrata dupa procesul de re-branding a Finans International Leasing IFN SA in Credit Europe Leasing IFN SA. Se preconizeaza ca pana la sfarsitul lui 2007 Credit Europe Leasing IFN SA sa mai inregistreze o crestere a capitalului social.

Odata cu marirea capitalului social, structura actionariatului Credit Europe Leasing IFN SA este reprezentata de Credit Europe Bank (Olanda) cu o pondere de 99% si 202.950 actiuni, urmata de Fiba International Holding (Olanda) cu 1%, care detine 2.050 actiuni.

Credit Europe Leasing IFN SA a incheiat in 2006 pe piata locala aproximativ 4.000 de contracte in valoare de aproximativ 120 milioane de euro, se arata in comunicatul de presa.

Compania si-a propus sa joace in 2007 un rol din ce in ce mai activ in domeniul leasingului din Romania, prin finantarea unei game variate de bunuri, de la autoturisme si vehicule comerciale pana la echipamente de orice tip si investitii imobiliare. La sfarsitul primului trimestru, Credit Europe Leasing IFN SA a incheiat 840 contracte, in valoare totala de peste 41.000.000 euro, se mai arata in comunicatul de presa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri