Una dintre platformele de schimb de criptomonede din România TOKERO anunță un nou succes al seriei de presale-uri: „TOKERO – 1.000.000 USD, investiți în proiectul BH Network. Cererea pentru BH Network a fost foarte mare, proiectul fiind declarat OVERSOLD înainte de închiderea listelor de înscriere cu o cerere de peste 150% pentru ticketele de 5k și 10k USDT și 300% pentru ticketele 1k și 2k USDT.

„Presale-ul a avut loc în perioada 26-30 ianuarie sub formă de licitație, o premieră pentru noi din acest punct de vedere, deoarece proiectele anterioare s-au desfășurat pe modelul primul venit, primul servit”, declară CEO-ul și cofondatorul TOKERO, Marius Morra.

El precizează că la licitație au avut acces inițial, pe data de 28 ianuarie, conturile TOKERO PRO (clienții cu peste 50.000 euro volume tranzacționate în ultimul an sau minim 10 afiliați prin sistemul de afiliere) care au putut opta pentru tickete de 5.000 sau 10.000 USDT, apoi, pe 30 ianuarie, conturile Regular, cu tickete de 1.000 sau 2.000 USDT/user.

„TOKERO a început seria de presale-uri în septembrie când a reușit să strângă 1 milion de USD cu proiectul HUMANS.AI, proiect cu investitori precum fondul de investiții Early Game Ventures și Roca X. A urmat în decembrie WAM, un proiect românesc de Play and Earn cu peste 3,5 milioane de utilizatori în întreaga lume. Ambele proiecte listate anterior au avut creșteri spectaculoase astfel că așteptările pentru BH Network sunt și ele unele ridicate. Observăm un apetit extraordinar al investitorilor din comunitatea noastră pentru proiectele cu potențial, aflate la început de drum. Datorită rezultatelor bune și feedback-ului pozitiv, ne dorim să venim în întâmpinarea comunității noastre cu cât mai multe proiecte pe platforma TOKERO”, a declarat Morra.

Acesta a adăugat faptul că echipa TOKERO selectează atent proiectele listate, după criterii bine stabilite, iar investițiile în etapa de presale în proiecte serioase pot genera profituri semnificative.

BH Network este o echipă de freelanceri și proprietari de afaceri care doresc să aducă o schimbare în lumea marketingului online. Misiunea BH Network este de a impulsiona inovația pe piața de freelancing și de a extinde posibilitățile pentru persoane, întreprinderi și clienți prin intermediul tehnologiei blockchain.

Folosind tehnologia Elrond Blockchain, echipa își propune să ofere tuturor celor din industria criptomonedelor posibilitatea de a deschide oportunități pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri și servicii digitale într-o lume guvernată în prezent de sisteme fiduciare (fiat).
TOKERO este una dintreplatformele de schimb de criptomonede din România și prima de acest tip care are și o componentă educațională încorporată și care aliniază România la nivel global ca experiență de utilizare, rapiditate de tranzacționare, siguranță și listare de produse.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri