Raiffeisen Bank sprijină cetățenii ucraineni refugiați în România, nevoiți să-și părăsească locuințele din cauza situației grele din Ucraina, prin acces la servicii bancare esențiale, fără costuri, pentru cardurile lor emise în Ucraina cum sunt: efectuarea de plăti la POS-urile băncii, retrageri de numerar de la ATM/ MFM-urile băncii.

De asemenea, banca oferă posibilitatea deschiderii unui cont curent cu card de debit atașat, în lei, emis pe loc, în orice agenție a băncii, pe baza pașaportului sau a actului de identitate ucrainean, valide.

Citește și: Surse Reuters: Raiffeisen Bank analizează ieșirea din Rusia

"Pentru persoanele refugiate din Ucraina facem toate eforturile să aibă acces la banii lor și să facă plăti în siguranță și fără costuri. De aceea le oferim gratuit cont curent cu card de debit atașat, în lei, emis pe loc, cu ajutorul căruia pot face retrageri de numerar gratuite, atât pe teritoriul României, cât și în Uniunea Europeană. De asemenea, retragerile și plățile făcute cu carduri emise în Ucraina la ATM/MFM-urile și POS-urile noastre sunt cu costuri 0." a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank România.

Raiffeisen Bank are peste 2,22 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țară, 1100 ATM-uri, 450 mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 25.600 POS-uri.

Urmărește AICI un LIVE UPDATE cu cele mai importante evenimente din Ziua 7 a războiului declanșat de Rusia în Ucraina

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri