Alpha Bank Romania a majorat in aceasta saptamana dobanzile acordate pentru certificatele de depozit cu cupoane in euro constituite de persoanele fizice, cu pana la 15%, a anuntat institutia.

Pentru certificatele de depozit cu cupoane constituite pe perioada de sase luni in euro dobanzile sunt de 3,50%, iar pentru cele la termen de 9 si 12 luni, dobanzile sunt de 3,75%, se arata in comunicatul de presa. Potrivit datelor institutiei, fiecare certificat este emis pentru o singura valuta si contine 16 cupoane valorice, cate patru pentru fiecare din urmatoarele valori: 500, 1000, 2500 si 5000 lei, respectiv 250, 500, 1.000 si 5.000 de euro sau dolari.

"Clientii pot combina suma de bani disponibila exact asa cum doresc in cupoanele valorice ale certificatului. Acestia mai pot dispune de lichiditati in situatii neprevazute, astfel incat pot rascumpara inainte de termen oricare si oricate dintre cupoane, pentru acestea dobanda de cont curent fiind bonificata.", se mai arata in comunicatul de presa.

Pentru toate celelalte cupoane, dobanda se incaseaza la termenul certificatului. Clientii beneficiaza de castiguri atractive si sigure din dobanzile valabile pe toata perioada pentru care au fost emise certificatele si in plus, pot alege valuta in care sa rascumpere certificatele, chiar daca aceasta difera de valuta in care au fost emise.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
COVID-19 a tăiat radical veniturile românilor și le-a schimbat tiparul de consum
Setari Cookie-uri