Actionarii Broker Cluj au aprobat estimarile conducerii companiei potrivit carora profitului brut va creste anual cu 42% in 2007-2008, si va atinge 30,8 milioane lei in 2007, ca efect al maririi numarului de clienti si al investitiilor.

Compania estimeaza ca profitul brut ar putea atinge valoarea de 44 milioane lei in 2008. in perioada 2007-2008, casa de brokeraj isi propune cresterea veniturilor totale cu 41% pe an, sustinuta de marirea veniturilor din principalele activitati ca urmare a urcarii numarului de clienti, precum si de noile investitii realizate de societate.

Anul trecut, Broker Cluj a investit peste 2,487 milioane lei, in principal in deschiderea de subunitati. Pentru anul in curs, Broker Cluj are prevazute investitii de 3,492 milioane lei ina cest an si de 4,404 milioane lei anul viitor.

Cifra de afaceri a societatii a depasit 13,28 milioane de lei in 2006, in crestere cu 48% fata de anul precedent, cand casa de brokeraj a avut afaceri de 8,9 milioane lei. Profitul companiei pe intreg anul 2006 a fost de 19,08 milioane lei, in crestere cu 52% fata de anul anterior.

Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti a aprobat admiterea casei de brokeraj Broker Cluj SA la prima categorie a Bursei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri